Technical guides & Users manuals Forum Index

Technical guides & Users manuals
Contains all sorts of manuals

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in  Bienvenue - Welcome 
Welcome to the tellmewhy technical forum.
Yopu have an interesting guide, you have some knowledge to share ?
Here you can post it.

Your knowledge will be shared.
All together we know it better.
best aantrekkelijk was voor

 
Post new topic   Reply to topic    Technical guides & Users manuals Forum Index -> Technical guides & Users manuals -> All Questions
Previous topic :: Next topic  
Author Message
lasky1994


Offline

Joined: 15 Nov 2017
Posts: 918
Localisation: kfiknfv

PostPosted: 13/08/2018 03:22:24    Post subject: best aantrekkelijk was voor Reply with quote

Li Changtai, nu in de 80, werkte vele jaren als Zhang's plaatsvervanger op het instituut. Onlangs vertelde hij aan het Chinese financi?le nieuwssite over Netease dat het geen geheim was onder de mensen die daar werkten dat Zhang en Gao als dichtbij werden gezien.

Li zei dat hij zich voor het eerst realiseerde wat er gaande was toen hij effectief werd gedwongen om Gao haar eerste grote promotie te geven. Hangchun Industry - de voorloper van Changsheng Bio-tech - werd in 1992 opgericht als een commerci?le eenheid van het instituut.

Zhang benoemde Nike Air Max Thea Donna Li, die destijds hoofd was van de financi?le afdeling van het instituut, tot de nieuwe algemene manager van het bedrijf en promootte Gao om hem te vervangen. Hij maakte ook haar adjunct algemeen directeur van het nieuwe bedrijf.

"Gao was niet mijn keuze om mij als hoofd van de financi?le afdeling op te volgen," zei Li, eraan toevoegend dat ze op dat moment gewoon een normale accountant was.

Minder dan twee jaar later, in 1994, verving Gao Li als de baas van Changchun Industry en het was toen dat ze leek te beginnen met het opbouwen van haar fortuin. Toen het nieuwe bedrijf werd opgericht, had het instituut zich tot zijn werknemers gewend om een ??deel van het startkapitaal in ruil voor aandelen.

Tian Rongtong, een 87-jarige ex-ingenieur die ook het vaccinextractieteam aan het instituut had geleid, zei dat Nike Air Max 270 Femme middenmanagers zoals hij Adidas Superstar Femme recht hadden op 6.000 aandelen terwijl reguliere werknemers 4.000 kregen.

Veel van die werknemers gingen echter al snel van hun bedrijf af, toen Gao, kort nadat hij de functie van algemeen directeur overnam, een terugkoopplan opstelde. Een voormalig hoofd van de productie in Changsheng Bio-tech, die vroeg om niet te worden genoemd, zei dat tussen In 1995 en 1996 werden honderden werknemers - van de laagste rangen tot het middenkader - ertoe aangezet of gedwongen hun aandelen terug te verkopen.

"Ze kregen 1 yuan per aandeel aangeboden, wat best aantrekkelijk was voor een aantal van de gewone werknemers, omdat het betekende dat ze onmiddellijk ongeveer 4.000 yuan [545 yuan] hadden gepot. De meesten van hen maakten toen slechts ongeveer 700 yuan per maand, "zei hij.

"Maar anderen waren terughoudend om te verkopen Nike Air Max Thea Femme omdat ze een Nike Air Max Ld Zero Womens drie- of viervoudige stijging van de aandelenkoers verwachtten zodra het bedrijf een beursnotering had.

"Niemand van ons is idioten. We wilden onze aandelen niet verkopen. Maar er was geen optie, we werden gedwongen om elk aandeel in onze handen te verkopen, "zei hij.
_________________
asfg
Back to top
Visit poster’s website
Publicité


PostPosted: 13/08/2018 03:22:24    Post subject: Publicité

PublicitéSupprimer les publicités ?
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Technical guides & Users manuals Forum Index -> Technical guides & Users manuals -> All Questions All times are GMT
Page 1 of 1

 
Réponse rapide:
Pseudo: 


    Smilies

 
Jump to:  

Index | Getting a forum | Free support forum | Free forums directory | Report a violation | Conditions générales d'utilisation
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group