Technical guides & Users manuals Forum Index

Technical guides & Users manuals
Contains all sorts of manuals

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in  Bienvenue - Welcome 
Welcome to the tellmewhy technical forum.
Yopu have an interesting guide, you have some knowledge to share ?
Here you can post it.

Your knowledge will be shared.
All together we know it better.
aangenomen door een gekozen

 
Post new topic   Reply to topic    Technical guides & Users manuals Forum Index -> Technical guides & Users manuals -> All Questions
Previous topic :: Next topic  
Author Message
lasky1994


Offline

Joined: 15 Nov 2017
Posts: 915
Localisation: kfiknfv

PostPosted: 15/06/2018 03:47:42    Post subject: aangenomen door een gekozen Reply with quote

Het wordt op een bepaald moment leugenachtig voor de burgemeester en anderen om voortdurend gedachten en bezorgdheid aan te bieden, en dan niet te doen wat gedaan moet worden. Sinds hij is verkozen, heeft Tory geregeerd met het spook van een andere burgemeester van Doug Ford dit jaar. Na de provinciale verkiezingen vorige week, is Adidas Zx 750 Dam dat geen zorg en zal Tory dit najaar waarschijnlijk gemakkelijk winnen. Er zijn weinig of geen gekozen functionarissen in Canada met zoveel politiek kapitaal als hij nu heeft. Hij is zo machtig als elke burgemeester hoopte te zijn. Hij zou echte verandering kunnen maken.

Burgemeester Tory, Adidas Tubular Femme het is tijd voor actie, geen woorden. Besteed wat van je kapitaal en bespaar meer levens. Als je gewoon blijft praten, als de omvang Adidas Gazelle Donna van je actie gefronst en bezorgd lijkt te zijn, zullen er meer mensen op je straten sterven. De senatoren hebben de passage van Bill C-45 al te lang uitgesteld. Ze bespraken en wijzigden de voorgestelde wetgeving bijna zeven maanden voordat ze deze vorige week ter goedkeuring naar de regering terugstuurden.

De regering kondigde woensdag aan dat het meer dan de helft van de amendementen van de Senaat zou accepteren. De rest heeft het terecht afgewezen.

Wanneer het wetsvoorstel teruggaat naar de senaat, misschien al op donderdag, moeten zijn leden het snel doorgeven.

Senatoren hebben al veel input gehad in deze wetgeving, aangenomen door een gekozen Commons. Elke verdere vertraging druist in tegen de geest van een nuchtere tweede gedachte en dient alleen om de wil van het volk en het democratische Nike Air Force 1 Femme proces te dwarsbomen.

De Nike Roshe Run Femme liberale campagne om pot te legaliseren werd tenslotte gesteund door ongeveer 65 procent van de Canadezen.

En er zijn hoge kosten voor het verder uitstellen van deze langverwachte wetgeving. De politie en de rechtbanken bevinden zich momenteel in een binding, wettelijk verplicht om een ??verbod af te dwingen waarvan zij weten dat het binnenkort zal aflopen. Ondertussen blijven de door bendes gerunde zwarte markten ervan gedijen.

De regering had goede redenen om niet alle amendementen te accepteren.

De Senaat stelde bijvoorbeeld voor om provincies en territoria het recht te geven om de thuiscultuur van marihuana te verbieden. Dat hebben Quebec, Manitoba en Nunavut gevraagd.
_________________
asfg
Back to top
Visit poster’s website
Publicité


PostPosted: 15/06/2018 03:47:42    Post subject: Publicité

PublicitéSupprimer les publicités ?
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Technical guides & Users manuals Forum Index -> Technical guides & Users manuals -> All Questions All times are GMT
Page 1 of 1

 
Réponse rapide:
Pseudo: 


    Smilies

 
Jump to:  

Index | Getting a forum | Free support forum | Free forums directory | Report a violation | Conditions générales d'utilisation
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group