Technical guides & Users manuals Forum Index

Technical guides & Users manuals
Contains all sorts of manuals

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in  Bienvenue - Welcome 
Welcome to the tellmewhy technical forum.
Yopu have an interesting guide, you have some knowledge to share ?
Here you can post it.

Your knowledge will be shared.
All together we know it better.
een ingegroeide teennagel

 
Post new topic   Reply to topic    Technical guides & Users manuals Forum Index -> Technical guides & Users manuals -> All Questions
Previous topic :: Next topic  
Author Message
xiaoxiangyu


Offline

Joined: 06 Apr 2016
Posts: 1,534
Localisation: london

PostPosted: 17/07/2017 08:16:34    Post subject: een ingegroeide teennagel Reply with quote

Een ingegroeide teennagel is een teennagel die zijdelings in het nagelbed groeit, waardoor pijn en zwelling wordt veroorzaakt. Ingroeide teennagels kunnen verslechteren en leiden tot drainage, waardoor een ernstige infectie wordt.

Verschillende factoren be?nvloeden of een persoon in gevaar komt uit een ingegroeide teennagel. De vele oorzaken zijn onder meer overgewicht, diabetes, sportparticipatie, een schimmelinfectie van de teen en het Nike Air Max Tavas Donna snijden van je nagels te kort. Ingroeide teennagels hebben ook een genetische predispositie waardoor sommige mensen meer geneigd zijn om de conditie te krijgen dan anderen. Andere oorzaken zijn onder andere onjuist passende schoenen en schoenen die de voeten vochtig houden.

Gegroeide teennagels Adidas Gazelle Mujer kunnen met bepaalde maatregelen voorkomen worden. Om te beginnen, waardoor je nagels langzaam langer groeien, kan je voorkomen dat ze ingegroeid worden. Als u al een ingegroeide teennagel hebt ontwikkeld, week de aangetaste teen in warm water. Dit zal de pijn verlichten en helpen voorkomen dat een infectie vormt. Antibiotische zeep of Epsom-zouten kunnen worden toegevoegd om het reli?fproces verder te helpen en infectie te vermijden. Het plaatsen van katoen onder het getroffen gebied wordt ook voorgesteld, aangezien dit de teennagel opwaarts kan verhogen en niet in het nagelbed. Zwelling en roodheid kunnen verminderd worden door te rusten met uw voeten verhoogd.

Een podiatrist moet worden gezien als de pijn zo ernstig wordt dat het voorkomt dat u uw dagelijkse activiteiten doet. Als er een rode streep op je been optreedt of www.hotsuf.fr als je vermoedt dat je infectie is verspreid, neem dan onmiddellijk contact op met een arts. Snelle behandelingen kunnen worden uitgevoerd om uw pijn te verminderen en u comfortabel te lopen.

Een ingegroeide teennagel kan gemakkelijk worden behandeld met een Band-Aid. Gewikkel de aangetaste toon met een Band-Aid om infectie te voorkomen en houd de spijker uit het uitkomen in een pijnlijke hoek.

In ernstiger gevallen kan uw podiatrist besluiten om een ??kleine snede te maken om een ??deel van uw teennagel te verwijderen. Om te voorkomen dat de nagel teruggroeit, wordt medicatie direct in het nagelbed geplaatst. Deze procedure zou worden uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en is een snellere methode om ongemak van een ingegroeide teennagel te verlichten. De instructies na de procedure zullen u voor een dag uit de getroffen voet blijven. Daarna kunnen normale activiteiten worden hervat.
Back to top
Publicité


PostPosted: 17/07/2017 08:16:34    Post subject: Publicité

PublicitéSupprimer les publicités ?
Back to top
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Technical guides & Users manuals Forum Index -> Technical guides & Users manuals -> All Questions All times are GMT
Page 1 of 1

 
Réponse rapide:
Pseudo: 


    Smilies

 
Jump to:  

Index | Getting a forum | Free support forum | Free forums directory | Report a violation | Conditions générales d'utilisation
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group